Kennisborgen en delen via praktische projecten

Het doel

Het doel van deze website is om bedrijven een manier van werken aan te bieden hoe om te gaan met interne en externe kennis. Via deze website delen we de kennis over de processen die uw organisatie helpen in het opstarten van kennisborging. Kennisborgen naar -delen is een proces wat uw organisatie verder gaat helpen in het robuust zijn voor de toekomst. Daarbij gaan we de gevonden methodes theoretisch onderbouwen.

Door wie

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u ge├źnthousiasmeerd te hebben om dit binnen uw bedrijf ook een kans te geven. Dit initiatief is opgestart via het Knowledge Sharing Centre (KSC) om te ontdekken wat de effecten zijn van kennisborging en deling. Hiervoor hebben we de samenwerking gezocht met de Koninklijke metaalunie en met a+o-Metaelektro.

Belangrijke links

Koninklijke Metaalunie >
OOM Opleiding metaalbewerking >

a+o-METALEKTRO >
oZone E-Learningplatform >

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail bericht.

info@kscacademy.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×