KSC Academy

De KSC-Academy wil een brug slaan tussen het borgen van kennis en het daadwerkelijke delen hiervan door een laagdrempelig aanbod van diverse stappen in dit proces.

Inleiding

Het bewustzijn van het daadwerkelijke belang van “Kennisdelen en Kennisborgen” in diverse toeleveringsketens om zo duurzaam succesvol te zijn, zeker in de product- en dienst-ontwikkelfase is zienderogen aan het toenemen.

Partijen worstelen nog wel veel “HOE” ze hiermee om moeten gaan en “WELKE” drempels moeten worden overwonnen om dit effectief te doen.

 

Kernwaarden

(“CORE-VALUES”)

INTEGER
VERBINDEND
TOEGANKELIJK
RELEVANT
(MORE) VALUE-FOR-(LESS) MONEY
UP-TO-DATE

Visie

De KSC-ACADEMY hét platform en instituut in NL voor kennisborging- en deling waar professionals, organisaties en bedrijven kunnen kennismaken “MÉT” en leren “HOE” kennisborging en -deling succesvol en effectief ingericht kunnen worden door het laagdrempelig aanbieden van de laatste “lessons-learned”, kennis en ervaringen op dit gebied.

Hierdoor wordt het daadwerkelijke kennisborgen en -delen binnen en tussen bedrijven en organisaties gestimuleerd en gefaciliteerd zodat het overige serviceaanbod van het KSC op succesvolle en grootschalige wijze kan worden benut.

Doel

De KSC-ACADEMY is een begrip en zal een toonaangevende rol spelen in de Nederlandse industrie.

De KSC-ACADEMY kan zelfstandig op autonome financiële basis door-ontwikkelen en groeien.”

Overzicht KSC

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail bericht.

info@kscacademy.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×