KSC Event 10 mei 2022

Hoe belangrijk is kennis voor uw organisatie?

Op dinsdag 10 mei hadden we een event over kennisdeling. Verhalen over wat is kennisdeling en hoe ga je daarmee om en hoe belangrijk is dat voor je organisatie.

Het was een top event met goede sprekers over interessante onderwerpen met als afloop een geweldige vraag en antwoordt sessie maar vooral waren we bij Sioux Labs op de juiste locatie voor dit onderwerp. Een event waar wij vanuit het Knowledge Sharing Centre trots op mogen zijn.

Maar na zo’n event dan begint het voor ons pas, opnames splitsen, informatie verzamelen en de Q&A uitwerken zodat we de website van KSC Events kunnen vullen met allemaal inhoudelijk interessante items. Zodat u natuurlijk kunt terugkijken hoe leuk dit event is verlopen.

We hebben alles van het event weten vast te leggen en u als u de tijd zou kunnen vinden alles nog eens lekker in uw luie stoel kan na beleven. Alles is te vinden op de website KSC Events.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail bericht.

info@kscacademy.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×